Cremet cashew smøreost med dild

Cremet cashew smøreost med dild
Denne smøreost er simpelthen så let at lave at det er til at dø af grin over. Men den er sindsygt lækker og cremet og hvis du er en af dem der savner smøreost, men ikke helt er fan af dem der er lavet på soya (og Oatly’s er ikke super let at få fat ...

Små blommetærter

22. juli 2018 AW, Kager 0
Små blommetærter
Vi har en million blommer i vores have, så kreativiteten har fået frit spil og det er der bla kommet disse små søde tærter med blommefyld ud af 🙂 De er både glutenfri og uden raffineret sukker.   4 små tærter Ingredienser.  Bund 1 dl mandler 2 spsk kokossukker 1 1/2 dl havregryn 2 spsk ...

Linsebrød

20. juli 2018 Bagværk 0
Linsebrød
Hvis du endnu ikke har opdaget det prøver jeg ihærdigt at styre udenom gluten ? min krop fungerer simpelthen bare ikke på det. Men jeg elsker at lege med nye idéer, især når de bunder i at få mere næring ind i bagværk. En af de ting glutenfri kost er beskyldt for er nemlig mangel ...

Pasta med ærtepesto

Pasta med ærtepesto
Se lige de farver!!! Jeg er forelsket. Og smagen er altså heller ikke dårlig hvis jeg selv skal sige det. De fleste købe pestoer er ikke veganske da de indeholder ost. Men man kan sagtens lave pesto selv og hvis man som jeg ikke er helt pjattet med den tunge fornemmelse af al olien, så ...

Vanilla cherry-berry raw cake

18. juli 2018 AW, Kager, RAW 0
Vanilla cherry-berry raw cake
Lækker cremet kage med squash (nej man kan ikke smage det ;-)) cashewnødder og kirsebær. Rich creamy raw cake with zucchini, cashew nuts and cherries   6 pers Ingredienser/ingredients: Bund/buttom:  1 dl græskarkerner / 0,4 cup pumpkinseeds 1/2 dl mandler / 0,2 cup almonds 50 g bløde dadler / 50 g soft dates 1 spsk ...

Auberginer i karrysauce

18. juli 2018 Aftensmad, AW 0
Auberginer i karrysauce
Som du måske har bemærket er jeg gået en lille smule aubergine amok på det seneste 😉 Det kommer sig af, at jeg spurgte hvad mine følgere på min Facebook side savnede inspiration til at bruge i deres madlavning, og aubergine var absolut en af de grøntsager, flest havde udfordringer med at få spist. Så jeg kastede mig ud ...

Monkey bread

16. juli 2018 Bagværk 0
Monkey bread
Hvis du ikke er stødt på denne lækre dag før, så gør dig selv en tjeneste og prøv at lave det. Det er det ultimative kanelbrød.   Min version er lidt anderledes end de andre du kan finde på nettet som er badet i karamel. Ikke at det er en dårlig ting, men hvis du ...

Glutenfri flutes med gurkemeje og soltørrede tomater

09. juli 2018 Bagværk 0
Glutenfri flutes med gurkemeje og soltørrede tomater
2 flutes Ingredienser: 4 dl plantemælk 4 spsk vegansk smør eller olie (jeg bruger naturlig smørbart) 4 spsk HUSK (den grønne) eller loppefrøskaller 2 spsk tamari/ 1 1/2 tsk salt 1 pakke gær 1 dl solsikkekerner 6 spsk kartoffelmel 3 dl havremel 1 1/2 – 2 dl rismel 6 soltørrede tomater 1 1/2 spsk gurkemeje ...

Sprød aubergine

07. juli 2018 Aftensmad 0
Sprød aubergine
Nogle gange får man en ide, prøver den af og så bliver resultater bare FANTASTISK ? Det her er en af de gange. Lækre sprøde aubergine spiraler der kan spises som snack, oven på salat, kartoffelmos eller hvad din fantasi nu lyster. Du skal bruge en spiralized hvis du skal lave spiralerne. Har du ikke ...