Lækre luftige glutenfri fødselsdagsboller

30. marts 2017 Bagværk 0
Lækre luftige glutenfri fødselsdagsboller
6 stk 2 dl lunken plantemælk 2 spsk FRI plantemargarine 1 tsk kardemomme 1 spsk kokossukker 1 pakke tørgær/ 25 g gær 1 1/2 spsk HUSK (den grønne) 3 spsk kartoffelmel 1/2 tsk salt 1 1/2 dl havremel 1 dl rismel   Fremgangsmåde: Lun mælk og margarine (husk endelig det ikke må være for varmt, da ...

Vegansk stjerneskud

30. marts 2017 Frokost 0
Vegansk stjerneskud
Ingredienser: 1 pastinak 1/2 aubergine 5 spsk vegansk mayo 4 soltørrede tomater Noritangpulver salt 1 dl kikærtemel vand rasp røget vlax Asparges caviart salatblade brød citron evt tomater, agurk og frisk dild   Fremgangsmåde: Skræl pastinak og aubergine og skær i i henholdsvis 1/2 cm (pastinak) og 1 cm (aubergibe) tykke skiver. Steg dem møre ...

I’m a mommy

29. marts 2017 Uncategorized 0
I’m a mommy
I’m a mommy I’ve been peed on and pooped on, been covered in drool and vomit too If I tell you I don’t mind, it will seem weird to you I’ve had so many worries about not being good enough Coz I’m well aware that parenting can be tough My children are small so the ...

Mint nicecream

29. marts 2017 Uncategorized 0
Mint nicecream
6 ispinde eller 600 ml is   Is: 2 modne bananer 1 stor avocado (eller 1 1/2 lille) 1 dåse kokosmælk (det faste/tykke) en håndfuld mynteblade 2-3 spsk agavesirup/lys sirup 2-4 dråber pebermynteolie (hvis du ønsker en kraftigere mint smag) 70 g mørk chokolade Chokoladeovertræk: 100 g mørk chokolade   Chokoladesauce: 40 g mørk chokolade 1 /2 ...

Raw brød

29. marts 2017 Frokost, RAW 0
Raw brød
8-10 stykker   Ingredienser 250 g juice pulp (mit er fra 1 stort bundt bladselleri og 3 store æbler) 1/2 tsk himalayasalt 5 g dulse 1 1/2 dl vand 3 spsk chiafræ 3 spsk hørfrø 3 spsk sesamfrø 1 dl mandler   Fremgangsmåde Kom alt undtagen mandler i en blender og blend godt. Tilsæt mandler ...

Røget vlax

29. marts 2017 Frokost, Påske 0
Røget vlax
Ingredienser: 2 medium/store gulerødder 2 spsk olie Raps/smagsneutral 1 spsk Noritang pulver (se tip nederst) 1/2 tsk liquid smoke 1 knsp salt   1 spsk salt 3 dl vand   Fremgangsmåde: Sæt vand og 1 spsk salt over. Imens skræller du gulerødderne og skærer dem i tynde skiver – jeg brugte skrælleren til at lave ...

Vegansk dessertbog

28. marts 2017 Kager 0
Vegansk dessertbog
JEG ER LIGE VED AT BOBLE OVER AF BEGEJSTRING!!!!! 🙂 Det her er prøvetrykket til min veganske dessertbog! Jeg fik den ind af døren i fredags og jeg er helt oppe at køre over, hvor tæt det er på, at jeg kan sende den på gaden 😀 Over et halvt års bageri, opskriftudvikling, testsmagninger, kæmpe ...

Nuggets

28. marts 2017 Aftensmad 0
Nuggets
Okay okay man kan bare gå ned og købe dem til en million i et supermarked MEN der er altså noget VIRKELIG tilfredsstillende ved, at lave ting fra bunden og derved også komme udenom diverse tilsætningsstoffer og enorme mængder salt, der ofte bruges i kæderstatnings produkter. Jeg er heller ikke så glad for isoleret soyaprotein ...

Gulerodsbrud

28. marts 2017 Bagværk 0
Gulerodsbrud
Ingredienser:   2 1/2 dl lunken vand 1 pk tørgær 2 spsk kokossukker 1 tsk kardemomme 1 stor gulerod 1 tsk æblecidereddike 2 spsk rapsolie 1 spsk Fiber Husk 1 spsk topiocamel 1/2 tsk salt 1/2 dl majsmel 1/2 dl græskarkerner 1/2 dl rismel 2 dl havremel   Fremgangsmåde: Kom vand, gær, kokossukker, kardemomme, revet ...

Pålægspølse

28. marts 2017 Frokost 0
Pålægspølse
1/3 stor rød peberfrugt 2 små gulerødder 1 stængel bladselleri 1/2 lille porre 1/2 tsk buillon 1 spsk tahin 1 tsk hvidløgspulver 2 dl soyadrik (eller anden plantemælk) 1 spsk kokosoilie 2 spsk agar pulver 1 spsk tørret (eller lidt mere frisk) basilikum, timian eller oregano   Fremgangsmåde: Grøntsagerne dampes let i en gryde. Op i ...