Glutenfri jordbærtærte

04. maj 2017 Kager 0
Glutenfri jordbærtærte
Så kom solen ENDELIG lidt frem, temperaturen steg en smule og det lugtede lidt af sommer 🙂 Jeg fik sgu lyst til jordbærtærte og den skal du selvfølgelig ikke snydes for. Den er til ca 8 personer Ingredienser: Mørdej: 100 g vegansk smør 100 g marcipan 100 g rismel 50 g havremel 50 g flormelis ...

Bløde blomkåls tacos

02. maj 2017 Aftensmad, Frokost 0
Bløde blomkåls tacos
De her lækre, bløde luftige, sunde tacos er super lette at lave og smager fantastisk 🙂 8 stk Ingredienser: 600 g blomkål (rå) 1 tsk salt 1 dl vand 2 spsk HUSK 2 tsk timian 2 dl kikærtemel Fremgangsmåde: Blend blomkål, salt, vand og timian til en helt lind masse. Kom det over i en ...

Anis karameller

02. maj 2017 Jul, RAW, Slik 0
Anis karameller
Ingredienser: 200 g dadler 3 spsk lys tahin 3 tsk anispulver (jeg malede hele stjerneanis i min kaffekværn).   Fremgangsmåde: Blend det hele til det er en helt lind masse – det kræver lidt tålmodighed. Kom det i en form med bagepapir i bunden og sæt i fryseren en times tid inden de skæres i ...

Sukkerfri marcipan

02. maj 2017 Jul, RAW, Slik 0
Sukkerfri marcipan
Ingredienser: 200 g mandler 50 g dadler 2 spsk vand   Fremgangsmåde: Hæld kogende vand over mandlerne, vent til det er lunkent og smut dem. Kom dem i en blender sammen med dadlerne. Mængden af vand afhænder af dine dalder. Er de lækre bløde, skal du bruge knap så meget, er de meget tørre, skal du ...

Sund nougat

02. maj 2017 Slik 0
Sund nougat
Ingredienser: 75 g ristede hasselnødder 80 g mørk chokolade (72%) 130 g dadler 1 dl soyafløde eller tyk kokosmælk 2 spsk kokosolie Fremgangsmåde: Kom Hasselnødderne op i en blender sammen med dadler og fløde og blend. Smelt chokolade og kokosolie over vandbad og kom op til resten i blenderen. Blend til det er helt ensartet og ...