Fyldte auberginer

05. juli 2018 Aftensmad 0
Fyldte auberginer

Lækre cremede smagsbomber. En skøn blanding af sprødt og blødt.

 

Ingredienser:

3 personer

 

3 små auberginer/2 store

150 g svampe

1dl pecannødder

1 rødløg

3 fed hvidløg

3 blade grønkål

2dl revet vegansk ost

En håndfuld frisk oregano og timian

Olivenolie

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær auberginerne i halve på langs og skær så meget af kødet ud uden at ødelægge skallen. Kør en kniv langs kanten ca 1/2 cm fra kanten og skær hele midten ud. Tak den i tern og læg skallerne i et fad.

Tak løg og hvidløg og svits på panden. Tilsæt hakkede svampe. Fjern stænglerne fra grønkålen og skær det i mindre stykker og tilsæt sammen med aubergine ternene.

Hak nødder og urter og kom på panden. Tilsæt 1/2 dl vand og lad det koge under låg i et par minutter. 

Sluk for varmen og kom halvdelen af osten i og rør rundt så det smelter. Smag til med salt og peber og fyld aubergine skalkerne.

Kom resten af østen på og drys lidt olivenolie over.

Bages ved 180 grader i 30-40 minutter til auberginerne er bløde men ikke splatter.