Sprød aubergine

07. juli 2018 Aftensmad 0
Sprød aubergine

Nogle gange får man en ide, prøver den af og så bliver resultater bare FANTASTISK 🤗 Det her er en af de gange. Lækre sprøde aubergine spiraler der kan spises som snack, oven på salat, kartoffelmos eller hvad din fantasi nu lyster.

Du skal bruge en spiralized hvis du skal lave spiralerne. Har du ikke sådan en kan du lave tynde skiver i stedet.

 

Ingredienser:

1 Stor aubergine

1 dl kikærtemel

Salt og peber

3 dl Solsikkeolie

 

Fremgangsmåde:

Skær enden af auberginen og spiralized den på den brede mulighed. Aubergine er ikke så god til at lave tynde spaghetti spiraler af. Kom dem i en skål.

Kom olien i en lille gryde og varm op.

Hæld mel over aubergine spiralerne og salt og peber. Vend rundt så de er dækket mest muligt af mel.

Steg lidt af dem af gangen i olie ved høj varme et par minutter til de er gyldne men pas på de ikke brænder på.

Tag dem op og læg på et stykke papir hvis der skulle være lidt overskydende olie, men kikærtemel suger ikke ret meget olie:-)

 

Bruges som du lyster, og lav hellere rigeligt da både børn og voksne er vilde med dem 😉