Frugtsushi

28. marts 2017 Aftensmad 0
Frugtsushi

Ingredienser:

Sushiris
3/4 dåse kokosmælk

Noritang

2 avocadoer

1 mango

Ananas

2 kiwier

Vandmelon

Jordbær

Chokoladedressing:
1 spsk kakopulver

1 dl kokosmælk

1 spsk agavesirup

Fremgangsmåde:

Kog risene som pakken anviser, men med en smule mindre vand og ingen salt eller riseddike. Når det er kogt væk, kommer du 3/4 dåse kokosmælk i og slukker for varmen med lader gryden blive på kogepladen. Tilsæt også 2 spsk ahornsirup. Rør jævnligt. Når kokosmælken er væk stiller du risene på køl og du er nu klar til at lave frugtsushi.

Skær frugterne i enten tynde skiver, eller lange tynde strimler. Pres et tyndt lag ris ned på 3/4 af nori tang arket. Læg de ønskede frugter langs kanten tættest på dig, hvor risen er helt ned til kanten. Vådt det overskydende noritang i toppen en smule og rul fra bunden mod toppen. Huns at rulle stramt. Tryk fyldet let ind i bege sider. Gør en skarp kniv våd og skær sushien ud i passende stykker.

Blend alle ingredienserne til dressingen

Please follow and like us: