Pizza

28. marts 2017 Aftensmad 0
Pizza

Ingredienser:

3 dl vand

1 brev tørgær

1 tsk tørret timian

1 tsk tørret oregano

2 tsk Fiber HUsk

1 1/2 dl rismel

1 dl majsmel

1 dl kikærtemel

1/2 tsk salt

mel til udrulning
Topping:
Du kan i virkeligheden vælge lige præcis det du aller bedst kan lide. Jeg elsker grillede squash og aubergine på min pizza og har næsten også altid asparges på, enten friske eller fra glas. Artiskokhjerter er også en vinder og så selvfølge tomatsauce, og ost.

 

Fremgangsmåde:

Bland vand, tørgær, tørrede krydderier og husk. rør rundt og lad husken blive opløst (det bliver tykt). Tilsæt salt, rismel og majsmel og rør rundt, gerne på røremaskine, ellers med dejkroge på elpisker. Tilsæt kikærtemelet lidt af gangen.

Tænd for ovnen på 225 grader. Læg et stykke bagepapir på bordet og kom mel på. Kom dejen derpå og drys mel på toppen. Læg evt et stykke bagepapir ovenpå og begynd at rulle ud mens du hele tiden løfter bagepapiret af og kommer mere mel på så det ikke klister fast. Hvis du synes dejen er for klistret til at rulle ud, kan du trykke ned ned med våde fingre i stedet. Rul det ud til bradepandestørrelse. Prik med en gaffel og bag 7 min i en forvarmet ovn. Imens klargør du dit fyld. Kom fyld på og bag færdig ca. 20 min

Please follow and like us: