Sød kartoffel fladbrød

01. november 2018 Aftensmad, AW 0
Sød kartoffel fladbrød

Rigtig lækre og bløde fladbrød, med en god smag fra de søde kartofler – super til tacos, eller til indiske retter. De er lette og lave og kræver få ingredienser, og her var de et hit hos ungerne 🙂

 

10 stk

Ingredienser:

500 g sød kartoffel

1 spsk loppefrøskaller

1 tsk salt

1 dl boghvedemel

1 dl rismel

 

Fremgangsmåde:

Skræl kartoflen og skær den i mindre stykker – bag eller kog dem møre. Kom de møre stykker i en blender og blend til en helt lind puré. Hæld det i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser og bland det til du har en dej – den er stadig blød og let klistret.

 

Tag et stykke bagepapir og smør med olie. Læg en stor spiseske fuld dej midt på den ene halvdel, fold den anden side over og mas dejen flad med hånden.

 

Steg et fladbrød af gangen (og lav et af gangen i bagepapiret, så de ikke klistre sammen) et par minutter på hver side ved middelhøj varme.

 

Spis med pesto eller spreads, brug dem som en tacoskal eller spis dem til en risret 🙂

 


Velbekomme