Cremet rød karrysuppe

28. marts 2017 Aftensmad 0
Cremet rød karrysuppe

4-6 personer

 

Ingredienser

Et bundt forårsløg

2 gulerødder

1 pastinak/persillerod

1/2 fennikel

1/2 pose babyspinat

1/2 gul peber

1/2 orange peber

6 store champignoner

2 store jordskokker

3 medium kartofler

1/4 sellerihoved

3 blade grønkål

1 dåse kokosmælk

3 tsk ingefærpasta

2 tsk hvidløgspasta

3 tsk rød karry pasta

1 spsk buillon

3 stjerneanis

3/4 pose pasta (jeg brugte glutenfri)

en stor håndfuld persille

 

Fremgangsmåde:

Skræl gulerødder, pastinak, kartofler og jordskokker og skær i mindre stykker. Rens champignoner og skær i ønskede størrelser. Snit forårsløg og fennikel. Skær skrællen af sellerien og skær i store stykker (så kan man genkende dem, hvis nogen ikke kan lide selleri). Kom det hele i en stor gryde eller wok og hæld godt med vand over – det skal dække plus lidt til (du kan evt komme mere i når pastaerne kommer i og suger væsken, hvis der ikke er nok). Kom stjerneanis i (du kan evt komme dem i en kaffepose/tefilter og binde, så du kan få dem op). Mens det begynder at koge skærer du peberfrugter og snitter grønkål. Kom buillon, karrypasta (vent med dette hvis du har minde børn der skal spise den – tag noget fra og tilsæt så karrypastaen bagefter!!!), hvidløgs pasta og ingefær pasta op til grøntsagerne. Kog til de er næsten møre og tilsæt så grønkål, spinat, peberfrugter og pasta. Kog til pastaerne er færdige og tilsæt kokosmælk. Smag til med mere buillon og karrypasta.
Hak persillen og drys på toppen efter du har øst op – til helt små børn kan du blende hele hærligheden så det bliver en tyk, næringsrig sauce til pastaerne (det er det du kan se rundt på kanten af tallerkenen).

Velbekomme ?

Please follow and like us: