Bearnaise sauce – vegansk og glutenfri

05. september 2019 AW, dip/tilbehør 0
Bearnaise sauce – vegansk og glutenfri

Jeg kunne faktisk godt lide bearnaise sauce inden jeg blev veganer men det blev lidt vammelt i lægden- denne her 🙏 jeg henter bare et sugerør og går i krig.  Det kan spises til ALT

Så her er en lille opskrift på verdens bedste veganske bearnaise sauce (jo den er god nok, prøv selv;-) )
.
.

Ingredienser:
400 g blomkål
150 g kartofler
50 g løg eller porre
En smule gurkemeje
50 g cashewnødder
1-2 dl koge vand
1 tsk salt
1-2 spsk citronsaft
2 spsk estragon
1 spsk sukker (jeg bruger kokossukker)

 

Fremgangsmåde:
Skær blomkål, løg og kartofler i mindre stykker og kog møre. Kom dem i en blender sammen med 1 dl kogevand, salt, gurkemeje, sukker, cashew og 1 spsk citronsaft. Blend til det er helt cremet. Hæld tilbage i gryden og tilsæt estragon. Varm op, men det skal ikke koge, så estragon afgiver smag og smag til med mere citron evt og justér tykkelsen med mere vand 

Jeg er SÅ tæt på at spise det til morgenmad 🙈

 

 

Please follow and like us: