Pålægspølse

28. marts 2017 Frokost 0
Pålægspølse

1/3 stor rød peberfrugt

2 små gulerødder

1 stængel bladselleri

1/2 lille porre

1/2 tsk buillon

1 spsk tahin

1 tsk hvidløgspulver

2 dl soyadrik (eller anden plantemælk)

1 spsk kokosoilie

2 spsk agar pulver

1 spsk tørret (eller lidt mere frisk) basilikum, timian eller oregano

 

Fremgangsmåde:

Grøntsagerne dampes let i en gryde. Op i blender sammen med 1/2 tsk buillon, 1 spsk Tahin, 1 tsk hvidløgspulver, 2 dl soyadrik, 1 spsk kokosolie og 2 spsk agar agar, blend røven ud af bukserne på det, kom 1 spsk tørret (kan også sagtens være frisk, det havde jeg bare ikke) basilikum eller timian eller oregano eller hvad man lige føler for og bare lige blend for fuld speed i et par sekunder, op i en gryde og kog igennem – tror jeg havde den på varmen ca 10 min under konstant (næsten) omrøring. op i beholder, ind i køleksab….. voila ?

Please follow and like us: