Vegansk stjerneskud

Ingredienser:
1 pastinak
1/2 aubergine
5 spsk vegansk mayo
4 soltørrede tomater
Noritangpulver
salt
1 dl kikærtemel
vand
rasp
Asparges
caviart
salatblade
brød
citron
evt tomater, agurk og frisk dild
Fremgangsmåde:
Skræl pastinak og aubergine og skær i i henholdsvis 1/2 cm (pastinak) og 1 cm (aubergibe) tykke skiver. Steg dem møre på panden ved middel varme og drys med lidt tangpulver. Bland kikærtemel og vand så du har en tykflydende dej. Dyb de stegte pastinakstykker heri og vend i rasp – steg gyldne over svag varme. Blend mayo og soltørrede tomater med en stavblender. Tag en skrive af dit yndlingsbrød og smør lidt dressing på. Læg godt med salatblade på, lidt mere dressing (bare en lille klat, så auberginen kan sidde fast. Læg to stykker aubergine på og 2 skiver pastinak ovenpå dem. Kom godt med dressing på og læg asparges på, røget vlax og caviart på toppen. Pynt evt med tomater, agurk og dild. Skær en skive citron og sæt på toppen (klemmes ud over maden inden du spiser den).
Enjoy! 🙂