vegansk shis kebab

23. juni 2017 Aftensmad 0
vegansk shis kebab

Et lille hurtigt eksperiment i anledning af Sankt Hans som blev ganske vellykket 🙂

 

Til 4 stk
Ingredienser:

2 dl bønner (butter, hvide, pinto, kidney – hvad du lige har)

2 fed hvidløg

1/2 stort løg
1 dl svampe (dem fra glas)

1 spsk kokosolie

1 tsk tørret timian

3/4 tsk kanel

1/4 tsk muskatnød

1 spsk soya

1 spsk HUSK/loppefrøskaller

1 1/2 dl havregryn

1/2 tsk salt

1/4 tsk peber

Fremgangsmåde:

Kom bønner, løg, hvidløg, champignoner, kokosolie, timian, kanel, muskatnød og soya i en blender og blend til du har en helt lind masse. Hæld det over i en skål og tilsæt husk. Rør godt og lad det stå i 5 minutter. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele sammen.

 

 

Form dem til 4 pølser og kom den på spyd og drys lidt olie over.

Steg dem ved middelvarme i ca 10 min på hver side.

vegansk shish kebab

Server dem med dit yndlingstilbehør 🙂
De kan også grilles, men bliver nok bedst hvis de lige har fået 2 min på panden først, så de ikke sidder fast på grillen