Stenalder brød og boller

24. juni 2017 Bagværk 0
Stenalder brød og boller

Jeg har egentlig aldrig gjort mig i hverken paleo kost eller stenalderbrød, men jeg kan sørger for bla at få sesamfrø hver dag pga calcium og hørfrø er jeg ikke god nok til at spise, så det her er en let måde at få det på 🙂 Og så kan man jo fylde alt sit yndlingspålæg på og det er ikke dårligt.

1 stort brød eller 15 boller

Ingredienser:

25 g HUSK/loppefrøskaller

25 g chiafrø

3 1/2 dl vand

1 1/2 tsk salt

350 g stenalderbrød blanding (jeg brugte øko stenalderbrød med hampefrø og tranebær fra Netto)

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 170 grader. Bland husk og vand og lad det stå i 7 minutter. Bland alle de øvrige ingredienser i og bland godt rundt. Kom massen i en rugbrødsform med bagepapir eller tag en spiseske og sæt klatter på en bageplade. Brødet bages 1 time og 15 minutter, bollerne skal have ca 50 minutter. Lad brødet køle af inden du fjerner det fra formen. Hvis du ønsker en sprød bund, kan du give det 15 min på varmluft med bunden i vejret.

Please follow and like us: