Proteinpandekager

12. august 2017 morgenmad 0
Proteinpandekager

De her pandekager mætter rigtig godt og eftersom jeg desværre ikke rigtig kan tåle kikærter og bønner (og kun linser i små mængder), måtte jeg finde på noget, så jeg kunne få noget protein 🙂

6-7 små amerikanske pandekager

Ingredienser:

1 dl plantemælk

1 dl vand

1/2 dl amaranth (hele korn)

1/2 dl kikærtemel

1 spsk proteinpulver

1 tsk bagepulver

1 banan

1/2 dl havregryn

1/4 tsk salt

1 spsk loppefrøskaller (HUSK)

Fremgangsmåde:

Blend plantemælk, vand, banan, amaranth, kikærtemel og proteinpulver. Tilsæt bagepulver, havregryn og HUSK og blend igen. Lad stå i 5 minutter. Steg i lidt kokosolie ved middelvarme i ca 2-3 minutter på hver side.

 

protein pandekager

Tip: Du kan også tilsætte hakket chokolade, kanel, vanilje eller andet til at give den smag du ønsker.