Romkugler på 10 minutter

24. august 2017 Kager, RAW, Slik 0
Romkugler på 10 minutter

Nogle gange har man bare ikke lyst til at vente et par timer på at få stillet trangen til noget lækkert og sødt 😉 Så er det rart at have en opskrift i baghånden, der kun tager 10 minutter at lave og som er fan-fucking-tastic! Faktisk er de også RAW (måske lige med undtagelse af Rom?) og spækket med næring, så det er jo slet ikke dårligt at kunne kaste dem i hovedet uden dårlig samvittigehed :-p

10 stk (store)

Ingredienser:

1 1/2 dl mandler

1 dl valnødder

150 g bløde dadler

3 spsk kakaopulver

1 spsk kokosolie

1 spsk rom eller romessens (hvis du vil have dem stærkere, så kom lidt mere rom i)

Andet:

Hakkede nødder, kokosmel eller krymmel til pynt

Fremgangsmåde:

Kom nødderne i en blender og blend det fint. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend til du har en helt lind masse uden klumper. Afhængig af din blender kan det være du lige skal skrabe siderne ned eller holde en pause undervejs. Går den helt amok, kan du bruge en stavblender.

Form dem til kugler i den ønskede størrelse og tril dem i det ønskede pynt. Kom dem på køl (dem du ikke spiser med det samme altså 😉 he he) så de lige kan sætte sig lidt.

 

veganske glutenfri romkugler

 

Velbekomme 🙂

Please follow and like us: