Sunde spinatpandekager

28. oktober 2017 morgenmad 0
Sunde spinatpandekager

Pandekager behøver på ingen måde være de sukkerfyldte og marmelade tilsnaskede versioner, som de fleste af os kender fra da vi var børn. Man kan lave dem i ufattelig mange versioner, og herhjemme har jeg lavet amerikanske pandekager til mine drenge siden de begyndte at spise mad da de var babyer. De er lette at lave, lette for de små hænder at håndtere, bløde så selv tandløse gummer kan tygge dem, og ja så kan man jo komme forskellige ting i, så de også er nærende 🙂

ca 12 små pandekager

Ingredienser:

2 store bananer (300 g)

1 dl plantemælk

1 vaniljestang

1/2 tsk natron

1 tsk æblecidereddike

2 store håndfulde babyspinat (50 g)

2 1/4 dl havremel

 

kokosolie til stegning

 

Fremgangsmåde:

Skrab kornene ud af vaniljestangen og kom i en blender sammen med alle de øvrige ingredienser undtagen havremel. Blend til det er helt flydende og uden klumper. Tilsæt havremel og blend igen. Steges i lidt olie ved middel varme ca 3-4  minutter på hver side. Dejen er meget tykflydende, så når du har hældt det på panden, så ryst panden let, så det flyder en smule ud 🙂

glutenfri veganske pandekager

 

Velbekomme 🙂

Please follow and like us: