Pålæg ala kødpølse

19. november 2017 Frokost 0
Pålæg ala kødpølse

Denne opskrift kan bruges som grundopskrift på alverdens smagsvarianter du måtte have lyst til at eksperimentere med 🙂

20-25 skiver

Ingredienser:

1 lille løg

100 g fast tofu

1 dl hvide bønner

1 dl vegansk madfløde (eller plantemælk)

1 dl havremælk

1 tsk buillon

1,5 tsk tørret timian

2 1/2 sosk agar pulver

evt 1/2 tsk røg

 

Fremgangsmåde:

Blend alle ingredienserne sammen til en helt cremet masse. Hæld det i en gryde og varm op – lad koge under konstant omrøring i 6-7 minutter og hæld i de valgte forme – jeg brugte en lille rund bøtte, sidste gang brugte jeg er stor rund høj sufflé ring og man kan også bruge et glas. Sæt på køl til det er helt fast og skær med en skarp kniv eller en osteskære.

Du kan også lave denne variant med chili, rød peber, røget paprika og hele madagaskar peberkorn.

 

vegansk peber pålæg