Glutenfri Ravioli

17. april 2018 Aftensmad 0
Glutenfri Ravioli

For et stykke tid siden fik jeg taget mig sammen med at kaste mig i lag med frisk pasta. Jeg blev rigtig glad for resultatet og næste projekt indenfor den verden var selvfølgelig raviloi. Det lavede jeg til hele banden igår og det blev taget så godt imod af både børn og voksne, at jeg gerne vil dele opskriften med dig. Du kan jo bruge lige præcis det fyld du ønsker, det må bare ikke være for vådt, da pastadejen så går i stykker.

 

2 -3 personer:

Frisk pastadej

 

Fyld 1:

3 spsk vegansk cremefraiche (eller smøreost)

1 dl revet violife ost

2 store spsk vegansk pesto

salt og peber

 

Fyld 2:

3 brune champignoner eller anden svamp

3 spsk vegansk smøreost (jeg brugte oatly)

et lille bundt persille

salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Lav pastaen som anvist i opskriften. Rul halvdelen tyndt ud på bordet – HUSK godt med kartoffelmel og sørg for dejen hele tiden kan flytte sig. Førsøg at rul den ud mest mulig til et rektangel, så tynd som mulig. del dejen i 2 (du deler den ved at skære over på den lange side), hvor den ene er lidt bredere end den anden  Kom små klatter af fyldet på den ene del med ca 1,5 cm mellemrum, så du kan lave firkanter på ca 5 cm.

glutenfri ravioli

 

Smør med lidt vand hele vejen rundt om hver klat fyld, da dette for dejen til at hænge sammen. Fold den anden del af dejen forsigtigt over og pres ned omkring hver enkelt klat fyld.

vegansk ravioli

Skær kanterne lige hele vejen rundt og skær imellem hver klat fyld, så du har firkantede raviolier. Du kan evt mase kanten let med en finger, eller med en gaffel for at lave mønster.

glutenfri pasta

Bring en stor gryde (minimum 5 liter)  i kog, med rigeligt vand. Kog raviolierne 5 af gangen (lidt flere hvis din gryde er større, men ikke for mange) i ca 2 minutter. Tag dem op med en hulske og placer dem direkte i den sauce de skal serveres i, eller på den tallerken de skal serveres på. Devil gerne klistre lidt sammen hvis de blot lægges i lag uden sauce, men kan let skilles ad, ved en hurtig tur i gryden.

Please follow and like us: