Vanilje peanutbutter kage

26. maj 2018 AW, Kager, RAW, Uncategorized 0
Vanilje peanutbutter kage

Hvis du elsker peanutbutter er denne kage lige noget for dig 😊 den er lækker cremet og virkelig fyldig og du behøver slet ikke have gang i ovnen, for den er nemlig RAW.

(Følger du AW bytter du blot peanuts ud med hasselnødder 🤗)

 

6-8 personer:

Bund:

1 dl kokosmel

1 dl mandler

1 dl hasselnødder

2 spsk kokosolie

1 dl dadler

 

Vaniljecreme:

3 dl cashewnødder

1/2 dl ahornsirup

1 tsk vaniljepulver

2 dl fast kokosmælk

 

Peanutbuttercreme:

2 1/2 dl saltede peanuts

1 dl dadler

1 dl fast kokosmælk

 

Karamellag:

1 1/2 dl dadler

1dl tynd kokosmælk

1 Stor spsk kokosolie

1 spsk ahornsirup

 

Fremgangsmåde:

Start med bunden. Kom alle rødderne i en foodprocessor eller blender og blend ved lav hastighed så de blot vliver hakket. Tilsæt dadler og olie og blend igen så dadlerne også fordeles. Hæld det i en springform (Ø20 cm) med bagepapir i bunden og pres ned. Sæt op køl mens du laver vaniljecremen.

 

Kom alle ingredienserne i en højhastigheds blender og blend til du har en tyk creme. Hæld det over den afkølede bund og sæt den i fryseren mens du laver peanutbuttercremen.

 

Kom alle ingredienserne i en blender og blend til du har en cremet masse og hæld den over den afkølede og let faste vaniljecremen. Kagen skal ikke være frossen men overfladen blot fast nok til du kan smøre det næste lag på. Sæt den i fryseren igen og lav karamellaget.

 

Kom alle ingredienserne i blenderen og blend. Fordel karamellaget op toppen af kagen og pynt med grofthakkede peanuts.

 

Lad den sætte sig op køl et par timer.

 

Server evt med hjemmelavet rabarberkompot, så ser er lidt syrligt til at akompagniere det søde.

 

Velbekomme