Hvis du gerne vil slå benene væk under dine gæster eller din veganer forskrækkede familie 😉 så er det de her du disker op med. De er lette at lave og super lækre, med den blødeste luftigste chokolademousse og dejlig sprød chokolade og en sød makron bund. De tager dog lige et øjeblik at lave, ...
Jeg har egentlig aldrig gjort mig i hverken paleo kost eller stenalderbrød, men jeg kan sørger for bla at få sesamfrø hver dag pga calcium og hørfrø er jeg ikke god nok til at spise, så det her er en let måde at få det på 🙂 Og så kan man jo fylde alt sit ...
Et lille hurtigt eksperiment i anledning af Sankt Hans som blev ganske vellykket 🙂 Til 4 stk Ingredienser: 2 dl bønner (butter, hvide, pinto, kidney – hvad du lige har) 2 fed hvidløg 1/2 stort løg 1 dl svampe (dem fra glas) 1 spsk kokosolie 1 tsk tørret timian 3/4 tsk kanel 1/4 tsk ...
Vi havde en del modne bananer til overs idag. En del røg i fryseren til nice cream, men ud over det blev det også til en banankage og så disse lækre cookies. De er lette og hurtige og lave, faktisk lavede min søn på 2 år det meste, og så er de dejlig mættende og ...
Da jeg var gravid sidst, fik jeg pludselig lyst til leverpostej, hvilket var meget mystisk, eftersom det er rigtig mange år siden jeg har spist det og virkelig ikke kan fordrage lugten. Men min kæreste spiser det stadig (til min store ærgrelse, for damn den lugt!) og jeg vil sgu gerne finde et alternativ, ikke ...
Søde små frikadeller der er perfekte til madpakken, picnicen eller grillspydet 🙂 ca 30 små Ingredienser: 1 mellemstor sød kartoffel (ca 350 g) 1/2 stort løg 1 stor gulerod 1 tsk salt 2 dl kikærter 1/2 buillonterning 1 tsk garam masala krydderi 1 fed hvidløg 1 spsk kartoffelmel 1/2 dl kikærtemel 1 spsk HUSK 1/2 tsk ...
Jeg ELSKEDE boller i karry som lille! Det var virkelig en yndlingsret, og min kæreste har det på samme måde. Så jeg måtte eksperimentere lidt og finde frem til en udgave, hvor bollerne ikke blev kedelige og tørre og jeg synes faktisk det lykkedes 🙂 Ingredienser: ca 30 små 120 g fast tofu 1 glas ...
Inden jeg blev veganer var noget af det eneste animalske jeg spiste fisk. Det kunne jeg til gengæld også rigtig godt lide, det vil jeg ikke lægge skjul på, og jeg har savnet smagen af fisk en gang imellem siden. Jeg har fundet erstatninger for fiskefilet ala den fra maanebarnet, som er pastinak, lidt krydderier, kikæremel ...
Så er det ved at være sidste chance hvis du skal have en signeret udgave af min dessertbog fyldt med lækre glutenfri kager og desserter 🙂 Den er spækket med opskrifter på vegansk chokolademousse, tiramisu, lagkage, brownie, cookies, forskellige mousse og meget mere. Her kan du se et lille udvalg Den er letlæselig og overskuelig og ...