Små blommetærter

Vi har en million blommer i vores have, så kreativiteten har fået frit spil og det er der bla kommet disse små søde tærter med blommefyld ud af 🙂 De er både glutenfri og uden raffineret sukker.
4 små tærter
Ingredienser.
Bund
1 dl mandler
2 spsk kokossukker
1 1/2 dl havregryn
2 spsk kokosoilie
2 spsk havredrik (hjemmelavet mandelmælk hvis du følger AW)
1 tsk fiberhusk (eller fintmalede loppefrøskaller)
2 spsk kokosfibermel
Fyld:
300 g blommer
1 1/2 spsk mandelmel
3 spsk ahornsirup
1/2 tsk vaniljepulver
1/3 tsk agarpulver
Kokoscreme til pynt:
1/2 dl fast kokosmælk
lidt vaniljepulver
1-2 tsk ahornsirup
Fremgangsmåde:
Mal mandlerne til mel og bland alle ingredienserne til bunden sammen i en skål. Pres det ned i 4 små tærteforme og bag ved 200 grader i 10 minutter.
Fjern stenene fra alle blommerne. Kom dem i en blender, men gem 50 g. Blend dem til en helt cremet puré. Hæld de øvrige ingredienser i, blend igen og hæld det i en gryde og varm op til kogepunktet. Lad det koge 30 sekunder og hæld det så i de bagte bunde. Pynt med de sidste blommer, skåret i skiver og presset let ned. Sæt dem på køl i ca 30 minutter og lad det sætte sig.
Bland kokoscremen (den faste del fra kokosmælken når den har stået på køl – ikke alle gør det, men se hvilken jeg brugte længere nede) med sirup og vaniljepulver. Kom det i en sprøjtpose eller et lille hjemmelavet cornet (se hvordan man laver det her) og pynt tærterne som du ønsker.