RAW passions jackfruit granatæble kage

15. januar 2019 AW, Kager, RAW 0
RAW passions jackfruit granatæble kage

Denne kage blev til fordi jeg havde en dåse jackfruit, 6 passionsfrugter og et granatæble der skulle bruges ? og ved du hvad? Det er ikke sidste gang jeg laver den. Den var sindssygt cremet og lækker (Ja VAR, den forsvandt hurtigt ?)

Da den primært består af frugt, kokosmælk og nødder, kan man faktisk spise den med helt god samvittighed.

 

 

6-8 personer:

Ingredienser:

Bund:

100 g dadler

2 spsk kokosolie

70 g hasselnødder

3 spsk kakaopulver

1/2 dl havregryn

 

Passion/jackfruit fyld:

6 passionsfrugter

2 dl fast kokosmælk

2 spsk ahornsirup

1/2 dl cashewnødder

100 g jackfruit (den søde)*

 

Granatæble fyld:

1 stort granatæble (Eller 2 små)

100 g rødbede

100 g cashewnødder

2 spsk ahornsirup

1 dl fast kokosmælk

1 spsk loppefrøskaller

1/2 tsk ren vaniljepulver

 

Pynt: 

30 g mørk chokolade

 

Fremgangsmåde:

Kom alle ingredienserne til bunden i en blender og blend ved lav hastighed indtil du har en dejagtig masse, hvor der stadig er nøddestykker i. Pres det ned i bunden af en lille springform Ø15 cm og sæt på køl mens du laver fyldet.
Skrab kød og kerner ud af passionsfrugterne og kom det i en blender (gem evt 1/2 passionsfrugt til at pynte med på toppen). Blend kort ved lav hastighed for at dele saft og kerner. Hæl det igennem en si og brug en teske til at mase resten af kødet og saften fri med. Kom saften tilbage i blenderen sammen med de øvrige ingredienser og blend til du har en helt cremet masse. Hæld det over bunden og sæt på køl.

Åben granatæblet og tag kernerne ud- kom em i en juicer, da du kun skal bruge saften. Har du ikke en juicer, blender du dem og hælder det igennem en nøddemælkspose eller et rent hviskestykke. Skræl rødbeden og kom i en blender. Tilsæt alle de øvrige ingredienser og blend til du har en cremet masse. Hæld det forsigtigt over det andet fyld og kom den i fryseren i 2 timer. Når den først har været frosset og sat sig, kan den holde sig fast og dejlig cremet i kæleskabet.

Smelt chokoladen over vandbad og pynt som du ønsker. Sæt den på køl indtil den skal serveres.

 

* skal den være AW venlig og kan du ikke få den frisk, så brug mango og 1/2 dl cashewnødder mere

vegansk kage

 

Fortæl mig endelig hvad du synes om den

Velbekomme 🙂

Please follow and like us: