Chokolade peanutbutter fudge

14. februar 2019 Slik 0
Chokolade peanutbutter fudge

Super nem og hurtig lille hapser, til at tilfredsstille den søde tand.

Kan du ikke lide/tåle peanutbutter erstatter du det blot med andet nøddesmør.

 

10-18 stykker alt efter størrelse

Ingredienser:

100 g mørk chokolade

3 spsk smooth peanutbutter

2 spsk ahornsirup

 

Fremgangsmåde:

Hak chokoladen og kom alle ingredienserne i en skål og smelt over vandbad. Hæld det i små chokoladeforme hvis du har det, ellers hælder du det i en lille firkantet beholder med bagepapir i bunden (så du kan få det ud igen). Sæt det i fryseren i ca en time, så det er fast – så kan du få dem ud af formene. Hvis du har lavet en stor, så vent 15 minutter efter de er taget ud inden du skærer dem med en stor skarp kniv. Opbevar på køl.

 

Velbekomme

Please follow and like us: