One pot pasta

22. april 2020 Uncategorized 0
One pot pasta

One pot retter er fantastiske fordi du kan smide det hele i en gryde, sætte den over, lave noget andet og bum så er maden klar. Denne er totalt børnevenlig og lavet på bålet (derfor det lidt hmmm billede). Du kan putte hvad end i du har lyst til og det er en super ret at lave hvis du har en masse grøntsagsrester der skal bruges.

 

 

4 personer:

3 gulerødder

1 dl røde linser

1 løg

6-10 tomater

2 tsk salt

500 g pasta

2 l vand

1 dåse kokosmælk

1 bundt frisk basilikum

 

Fremgangsmåde:

Riv gulerødder og hak løg. Skær tomater i mindre stykker. Kom alle ingredienserne undtagen kokosmælk og basilikum i en gryde og sæt den over. Lad det koge til pastaen er al dente og tilsæt kokosmælk og basilikum og server.

Please follow and like us: