Glutenfri chiabrød

01. april 2017 Bagværk 0
Glutenfri chiabrød

1 brød

 

Ingredienser

4 dl lunken vand

1/2 pk gær

2 spsk HUSK (den grønne)

2 spsk chiafrø

200 g havremel

3 spsk kartoffelmel

1 tsk salt

1/2 tsj kardemomme

1 spsk kokossukker

1 spsk tahin

50 g rismel

 

Fremgangsmåde

Kom vand, gær, HUSK, chiafrø og kokossukker i en skål og vent 5-10 minutter til det gelerer. Tilsæt alle de øvrige ingredienser undtagen rismel og rør godt rund – brug evt en elpisker med dejkroge. Tilsæt rismel og rør igen og kom det i en brødform (hvis ikke silikone, så husk bagepapir). Lad det hæve helt op til kanten enten på køkkenbordet eller i oven på max 75 grader. Bages i 50 minutter ved 20 grader. OBS det ser færdigt ud langt inden det er det, så modstå fristelsen til at tage det ud for tidligt, for så er det klæg i midten. Lad det køle en lille smule inden du vender det ud af formen og lader det køle helt af.

Please follow and like us: