Vegansk stjerneskud

30. marts 2017 Frokost 0
Vegansk stjerneskud

Ingredienser:

1 pastinak

1/2 aubergine

5 spsk vegansk mayo

4 soltørrede tomater

Noritangpulver

salt

1 dl kikærtemel

vand

rasp

røget vlax

Asparges

caviart

salatblade

brød

citron

evt tomater, agurk og frisk dild

 

Fremgangsmåde:

Skræl pastinak og aubergine og skær i i henholdsvis 1/2 cm (pastinak) og 1 cm (aubergibe) tykke skiver. Steg dem møre på panden ved middel varme og drys med lidt tangpulver. Bland kikærtemel og vand så du har en tykflydende dej. Dyb de stegte pastinakstykker heri og vend i rasp – steg gyldne over svag varme. Blend mayo og soltørrede tomater med en stavblender. Tag en skrive af dit yndlingsbrød og smør lidt dressing på. Læg godt med salatblade på, lidt mere dressing (bare en lille klat, så auberginen kan sidde fast. Læg to stykker aubergine på og 2 skiver pastinak ovenpå dem. Kom godt med dressing på og læg asparges på, røget vlax og caviart på toppen. Pynt evt med tomater, agurk og dild. Skær en skive citron og sæt på toppen (klemmes ud over maden inden du spiser den).

Enjoy! 🙂

Please follow and like us: