Skal du have fingrene i min bog “Skønne Veganske Desserter”

07. juni 2017 Kager 0
Skal du have fingrene i min bog “Skønne Veganske Desserter”

Så er det ved at være sidste chance hvis du skal have en signeret udgave af min dessertbog fyldt med lækre glutenfri kager og desserter 🙂

Den er spækket med opskrifter på vegansk chokolademousse, tiramisu, lagkage, brownie, cookies, forskellige mousse og meget mere.

Her kan du se et lille udvalg

Den er letlæselig og overskuelig og der er en nærmere gennemgang af ingredienser som aquafaba, Xanthangummi, agar pulver mm.
Så hvis du lige står og mangler en opskrift på en veganer dessert, du gerne vil imponere din familie eller venner med, så er denne bog noget for dig.
Hvis du ligesom mig har ledt nettet tyndt efter glutenfri kager, lagkagebunde, desserter og småkager, så vil jeg med glæde meddele dig, at du ikke behøver at søge mere, da det udelukkende er glutenfri opskrifter denne bog indeholder 🙂 Så hvad end du har lyst til lagkage, cookies, tærte, cheesecake, kage eller andet, kan du nu lave det hele i en glutenfri version.

Er du en af de mange der gerne vil skære ned på mælkeprodukter og forsøge at leve mælkefri, er denne bog også for dig. I og med den er vegansk er desserterne udelukkende uden mælk. Du får altså mulighed for at lave alle dine yndlingsdesserter, kage, mousse, creme osv helt uden mælk 🙂 Der er også opskrift på mælkefri smørcreme og kondenseret plantemælk.

Du kan se en anmeldelse af bogen på veganer.nu og hvis du blot vil have en udgave uden min fine lille krusedulle, så kan du købe den her:

SAXO

PLUSBOG

ARNOLD BUSK
Du kan læse lidt mere om hvad bogen handler om her


Bogen indeholder desuden opskrifter på sneakerskage, gulerodskage, jordbærkage, drømmekage, marcipan, nougat, bountykage, banankage og meget meget mere 🙂

Alt dette og mere til, går du glip af hvis du ikke anskaffer dig bogen <3

vegansk dessert

 

Mange hilsner fra

Please follow and like us: