Grøntsagsdeller

Lækre sunde frikadeller med masser af grøntsager og bønner.
ca 15 stk
Ingredienser:
3 mellem kartofler
1 stor gulerod
1 lille løg
1/2 dåse kidneybønner (140 g)
1/4 dåse kikærter (70 g)
en stor håndfuld persille
2 spsk tamari/soya
2 spsk HUSK
2 dl havregryn
1 1/2 dl kikærtemel
evt lidt salt
Fremgangsmåde:
Riv kartofler og gulerod og hak løg. Kom det i en gryde med ca 2 dl vand og kog 7 minutter. Husk at holde øje med alt vandet ikke fordamper, så det brænder på. Kom bønner, kikærter, tamari og persille i en blender og blend ved lav hastighed, så det ikke bliver helt most men stadig har lidt konsistens. Kom det i en skål og tilsæt hus. Hæld evt overskydende vand fra grænstagerne og kom det op i skålen. Rør godt rundt. Tilsæt først havregryn, rør, og derefter kikærtemel.
Form en lille frikadelle og steg. Smag evt til med salt. Steges ved middelvarme ca 7 minutter på hver side.
Volia 🙂