Bryllupskage

09. juli 2017 Bagværk 0
Bryllupskage

Igår skulle vi til bryllupsfest hos min søster og svoger, så jeg ville overraske dem med en lille kage ?
Det blev til denne lækre sag. Den nederste bund er chokoladekage med blåbær/jordbær mousse, den midterste var lagkagebunde med baileys mousse, og den øverste var lagkagebunde med citron mousse. Den blev revet væk og alle var vilde med den, til trods for ingen andre er veganere ☺

 

Alle opskrifter er fra min bog “Skønne Veganske Desserter” undtagen baileys moussen, men den finder du lige her på siden: Baileys mousse 

 

blåbær mousse  citron mousse vegansk   baileys mousse vegansk


De er selvfølgelig alle 100% veganske og glutenfri ?

Marcipanen var hjemmelavet og det blev faktisk rigtig godt, så hvis du står og skal bruge marcipan og det ikke er sæson for det (og du ikke gider betale en vanvittig pris for 400g!) så kan du snildt lave det selv.

Please follow and like us: