Chokoladekage med hindbærmousse

ca 10 personer
Bund
1 cup dadler (2,4 dl)
1 cup havregryn
1 1/4 cup plantemælk
1 tsk bagepulver
3 spsk kakaopulver
Fremgangsmåde:
Blend dadler og plantemælk til en lind masse. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend. Fyld i en form og bag ved 200 grader i ca. 25 min. Bank let på kagen med et par fingre, lyder den hul er den færdig. Lad den køle helt af inden du flækker bundene
Fyld:
2/3 pose frosne hindbær
2 spsk flormelis
1 1/2 tsk agar pulver
3/4 alpro soyafløde piskbar
1/2 dl plantemælk
Vanillesukker eller 1 vanillestang
Fremgangsmåde:
kom hindbær og flormelis i en gryde og varm op til hindbærene er tøet op og varme. Blend dem med en håndmixer eller mas dem med en gaffel, et piskeris eller andet og hæld det over i en skål. Bland agar pulver i mælken og varm op i en gryde. Pisk fløde. Når mælken er tyknet kommes det op i den stadig lune hindbærmasse og røres godt rundt. Mærk efter at massen ikke er al for varm (max 38 grader) og vend 1/3 af flødeskummet i og rør rundt. Vend resten af flødeskummet forsigtigt i og spred et ud på bundene og sæt på køl.