Rettelse til min bog “Skønne Veganske Desserter”

19. december 2017 Uncategorized 0
Rettelse til min bog “Skønne Veganske Desserter”

Århhh hvor er det bare nederen når det sker. Når man har lagt SÅ meget tid og energi i noget, og virkelig forsøgt at gøre det hele helt perfekt, og så alligevel finder man ud af for sent, at der er en åndsvag lille fejl i en af opskrifterne 🙁 Suk! Det er bare så noget der kan hive energien fuldstændig ud af én. For hvad nu med alle jer der har købt den, hvordan søren får jeg lige fortalt jer, at der altså lige er en opskrift der vil drille jer for sindsygt hvis I ikke ser dette? Og man kan jo låne bogen på biblioteket for F*** sake, så selvom jeg får fat i alle dem der har købt den personligt af mig, er der jo alle jer andre der selv har bestilt den online eller i butikkerne, og alle jer der går på biblioteket for at låne den ? Arghh det er bare ikke fedt.

Det sværeste er at acceptere, at jeg ikke kan gøre andet ved det end det jeg gøre nu, og håbe på, at der ikke er for mange der har kastet sig ud i et fejlslåen bageeventyr med frustrationer til følge. Og æde den bitre pille, og minde mig selv og at fejl sker og at jeg ikke er perfekt – MEN det er sgu irriterende.

 

Det drejer sig om napoleonshattene. Der mangler simpelthen en linje i ingredienserne til dejen. Der skal 50 g flormelis i, og uden vil dejen på ingen måde fungere. Den er lidt tricky i forvejen, da glutenfri smørdej er mere porøs end almindelig, så i forvejen skal man have tungen lige i munden når man samler dem. Men uden flormelis har man bare en gang fnuller der falder fra hinanden og det kommer man sgu ikke langt med.

 

Så kære dig der har købt min bog eller låner den på biblioteket. Først og fremmeste det allerstørste, varmeste mest taknemmelige TAK, jeg  kan frembringe med hver en celle i min krop. Du forstår ikke hvor meget det betyder for mig at du støtter det her projekt. Dernæst det aller største UNDSKYLD til dig, fordi alt alligevel ikke var 100% perfekt til trods for ihærdige forsøg 🙁
Og så håber jeg at du når at se dette inden du kaster dig ud i at lave Napoleonshatte <3

 

Mange kærlige (og undskyldende) hilsner

Please follow and like us: