Risalamande

21. december 2017 Jul 0
Risalamande

Denne version af risalamande har narret flere ikke-veganere og min kæreste (som er kødspiser og ELSKER risalamnde) vil hellere have denne version end den originale 🙂 Jeg medbragte den til jul et år og INGEN anede eller kunne smage, at der var noget der ikke var som det plejede.

 

Risalamande

8 personer

Ingredienser:

7oo g risengrød*

1 vaniljestang

2 spsk sukker

80 g mandler

2 dl Alpro piskbar soyafløde

 

Andet:

Kirsebærsauce
Fremgangsmåde:
*Har du ikke allerede lavet risengrøden skal du starte med det – opskriftenfinder du her.

Hæld mandlerne i en skål og dæk dem med kogende vand. Vent 10-15 minutter, fjern skrællen og hak dem fint. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Mas dem med lidt af sukkeret, så kornene skiller. Kom det op til risengrøden sammen med det resterende sukker. Pisk soyafløden til skum og vend ca halvdelen i risengrøden. Tilsæt de hakkede mandler og bland godt rundt. Tilsæt resten af flødeskummet lidt af gangen og husk at vende det forsigtigt i – mærk efter hvornår du synes konsistensen er der. Du kan evt smage til med lidt mere vanilje – det er en smagssag hvor meget der skal i.

Sæt den på køl til du skal bruge den og server med din yndlings kirsebærsauce – jeg er selv ret stor fan af amarena kirsebær 😉

 

Velbekomme

Please follow and like us: