Bruchetta med artiskokhjerter

29. december 2017 nytår 0
Bruchetta med artiskokhjerter

Dette er en super lækker lille forret, som du egentlig kan variere i det uendelige.

 

2 personer: 

Ingredienser:

To skiver lækkert brød (jeg brugte dette)
2 artiskokhjerter

ca 5 cm af en aubergine

1 spsk olie

2 fed hvidløg

1 jordskok

frisk timian

salt

peber

ekstra olie

evt lidt balsamico

 

Fremgangsmåde: 

Rist brødet i ovnen i ca 10 min ved 220 grader så det er lækkert sprødt. Kom lidt god olivenolie på. Skær aubergine i mindre tern og kom i en lille skål. Pres hvidløg over og tilsæt olie. Steg på panden til de er gyldne og bløde. Skær artiskokhjerter i kvarte og derefter halve. Skræl jordskokken og brug skrælleren til at lave super tynde skiver. Steg dem i lidt olie i max et minut til de tager farve. Tag dem op og læg dem på et stykke køkkenrulle så de  bliver sprøde. Kom artiskokhjeret og aubergine på brødene og jordskokkechips ovenpå. Pynt med frisk timian, olivenolie, groft salt, peber og evt en smule balsamico.

 

Velbekomme 🙂

 

Please follow and like us: