Lakseruller

02. januar 2018 Forret, nytår 0
Lakseruller

De her ruller er virkelig lækre, og så synes jeg bare de er så fine, så de vil med garanti imponere dine gæster 🙂 De er faktisk også forholdsvis hurtige at lave og kræver ikke at du går igang dagen i forvejen.

 

ca 20 stykker

Ingredienser:

Spinatpandekager 3 stk:

1 1/2 dl røde linser

50 g babyspinat

1/2 tsk groft salt

1, 75 dl vand

 

Vlax (vegansk røget laks)

1 bøtte vegansk smøreost, eller en hjemmelavet version som denne

50 g babyspinat

evt caviart til pynt

 

Fremgangsmåde: 

Lav laksen som angivet i opskriften. Skyl linserne og kom i en blender sammen med spinat, salt og vand og blend til du har en pandekagedej. Varm en pande op til middel varme og kom en smule olie på. Kom dej på panden og smør det ud med bagsiden af en ske. Steg ca 1 1/2 minut på hver side. Når pandekagerne er kølet af, smører du smørerost på hele pandekagen, lægger et lag spinatblade på 2/3 og laks ovenpå spinatbladene.

 

spinatpandekager

Rul pandekagen sammen fra den mest fyldte side overmod den side hvor der kun er smøreost på. Sørg for samlingen er ned at og brug en god kniv til at skære dem i passende bidder. Server evt med lidt caviart på toppen.

 

Velbekomme 🙂

 

Please follow and like us: