Pålæg med cashew og rød peber

14. april 2018 Frokost, Madpakke 0
Pålæg med cashew og rød peber

Hvis du også savner pålæg til brødet, og ungernes madpakker er en udfordring, så ser her. Nem og lækker (og nærende) pålæg.

1 portion (nok til 15 madder)

75 g kartoffel

40 g rød eber

0,5 dl plantefløde

1 dl cashewnødder

1 ssk løgpulver’3/4 tsk salt

3 tsk tapiocastivelse/tapiocamel

3 spsk agarpulver

1 1/2 dl havremælk

1 tsk Xantangummi (kan evt udelades)

 

Fremgangsmåde:

Skræl kartofler og skær i mindre stykker. Kog dem møre. Kom dem i en blender samen med cashewnødder, halvdelen af den røde peber, mælk og fløde. Blend til du har en helt lind og cremet masse. Tilsæt de resterende ingredienser undtagen resten af peberfrugten og blend igen. Hak Peberfrugt fint og kom i blenderen og puls et par gange eller blend kort, så der stadig er lidt små stykker i massen. Kom det hele i en gryde og bring i kog under omrøring og lad koge i 6 min under KONSTANT omrøring, ellers brænder det på. Hæld massen i de ønskede forme (alt efter hvilken størrelse du ønsker på de færdige skiver pålæg (det kan være glas, mousse/sufflé ringe, runde bøtter osv). Stil det på køl et par timer så det er helt fast. Kan skæres med en osteskære (det synes jeg er lettest) eller en god kniv.

Det kan holde ca 3 dage på køl

 

velbekomme 🙂

Please follow and like us: