Jordbær koldskål

09. maj 2018 Aftensmad 0
Jordbær koldskål

Jeg tror ikke der findes mange herhjemme der ikke har fået serveret koldskål som barn.  Det er en yndet sommerspise for mange, især på de meget varme dage ( jo vi har vist et par herhjemme om året ?).

Der er ingen grund til at undvære denne lækre lette svalende ret, bare fordi man ikke spiser mælkeprodukter.

Der er stor forskel på hvad man foretrækker i forhold til sødme, syre og vaniljesmag. Jeg foretrækker selv at den ikke er for sød, men man skal heller ikke ligne en der har spist en citron, når man indtager den. Desuden er jeg stor fan af ting der er lette og hurtige at lave og det et denne 🙂 imens arbejder jeg så på en version der er lidt mere lavet fra bunden og så må vi se hvornår den er klar.

3-4 personer

Ingredienser:

1 Aplro lime yoghurt (750 ml)

1-2 dl havremælk

300 g frosne jordbær

2 tsk vaniljesukker

 

Fremgangsmåde:

Kom yoghurt, jordbær, vaniljesukker og 1 dl havremælk i en blender og blend. Tilsæt mere mælk hvis du ønsker en tyndere konsistens.

Nydes iskold gerne med bær og hjemmelavede kammerjunker

 

Velbekomme og rigtig go sommer

Please follow and like us: