Glutenfri kammerjunker

Ca 15 stk
Ingredienser:
2 spsk hørfrø
75 g glutenfri mel (jeg brugte teff/boghvede blanding)
50 g naturlig smørbar
1 tsk vaniljesukker
25 g kokossukker
2 spsk plantemælk
2 spsk kartoffelmel
1 tsk bagepulver
Fremgangsmåde:
Kom hørfrø i en kaffekværn og knus dem. Hæld det i en skål sammen med plantemælk og bland det. Tilsæt de øvrige ingredienser pånær smør og bland godt. Tilsæt smør og bland det så du har en dej. Tag en teske eller spiseske og tag en klat op der er lidt mindre end den øsnkede størrelse på de færdige kammerjunker. Tril den til en kugle og tryk den lidt flad.
Sæt dem på bagepapir og bag ved 160 grader varmluft til de har fået farve og er sprøde, ca 30 min. De er lidt porøse mens de er varme, så lad dem køle lidt inden du tager dem.
Brug den til din yndlings koldskål
Velbekomme