Om mig

Om mig

Jeg hedder Vicki og er 34 år gammel.

Jeg bor sammen med min kæreste og vores to drenge (snart 3) fra 2012 og 2015. Vi er en ganske almindelig familie som så mange andre og alligevel ikke. Der er nogle punkter vi adskiller os på. Jeg blev veganer i 2013 og vi har valgt at vores drenge skal være det samme, indtil de er gamle nok til selv at træffe et bevidst og velovervejet valg. Det giver nogle udfordringer i hverdagen som vi forsøger at tackle på bedste vis. Vi har blandt andet oplevet hvor svært det kan være at gå imod strømmen, når ens børn skal starte i institution, og hvor firkantet reglerne er på området.

Bloggen kommer til at give et indblik i vores hverdag, og de tanker der ligger bag den måde, vi har valgt at leve på. På rigtig mange måder forsøger vi, at skabe de mest rolige, nærværende og stabile rammer for vores børn og det er ikke altid lige populært, når tingene foregår på børnenes præmisser og de kommer i første række.
Jeg elsker at lave mad og har altid gjort det. Jeg brænder for at få flere til at få øjnene op for mulighederne i det veganske køkken, så dyrene, miljøet og kloden ikke skal lide. Derfor vil jeg her på bloggen dele alverdens veganske opskrifter. De vil primært være glutenfri, da vi stort set ikke spiser gluten. Jeg har også fokus på næring og vil i det hele taget gerne give mine drenge og mig selv, det bedste for vores kroppe. Langt størstedelen af opskrifterne vil derfor være sunde og nærende uden for meget sukker, tilsætningstoffer og forarbejdede råvarer.

 

Du kan se mere om hvorfor jeg blev veganer lige her: Min vej til veganisme